kalendarm

Патриотски календар 2016 во издание на Државниот архив на Република Македонија

Државниот архив на РМ го издаде календарот за 2016 година, кој содржи фотографии од четите на македонски револуционери и на истиот се обележани значајни датуми од македонското револуционерно движење, поврзани со дејците и настаните од крајот на XIX и почетокот на XX век.

Превземете: Патриотски календар 2016

Најнови објави

Почитувани колешки и колеги од Државниот архив!Ви изразувам голема благодарност за соработката и за Вашата

Дознај повеќе...