NOVOto-LOGO

ИНТЕРЕН ОГЛАС Бр.1/2018 год. во Државниот архив на Република Македонија

Се објавува интерен оглас за унапредување на административни службеници за следните работни места:

Најнови објави

Заедничко интервју на директорот на Државниот архив на Турција д-р Угур Унал и директорот на Државниот архив на Северна Македонија м-р Христа Најданов за турската новинска агенција „Анадолу”.

Изложбата „Документи и фотографии за Македонија во Османлискиот период” беше отворена во соработка меѓу Претседателските

Дознај повеќе...