profilnologoWEB

ПОВИК ЗА ПРИБИРАЊЕ ПРЕДЛОЗИ ЗА ПУБЛИКУВАЊЕ ВО 2020 ГОДИНА

Државниот архив објавува повик за прибирање предлози за публикување во 2020 година. Во повикот се дадени насоките при поднесување на предлозите, како и насоките при изработка на публикациите.

Превземете: Повик за прибирање предлози за публикување во 2020 година

Најнови објави

Почитувани колешки и колеги од Државниот архив!Ви изразувам голема благодарност за соработката и за Вашата

Дознај повеќе...