profilnologoWEB

И З В Е С Т У В А Њ Е

11.3.2020 г. Се известуваат истражувачите и корисниците на архивскиот материјал во Државниот архив на Република Северна Македонија, дека Читалниците нема да работат во периодот од 11.03.2020 год. до 17.04.2020 год.

Најнови објави

Почитувани колешки и колеги од Државниот архив!Ви изразувам голема благодарност за соработката и за Вашата

Дознај повеќе...