Logo na Utrinski brifing

КРСТЕСКИ: ЧУВАЊЕТО НА ДОКУМЕНТИТЕ НЕ Е СПОРЕД СТАНДАРДИТЕ – РЕШАВАЊЕТО НА ТОА ПРАШАЊЕ Е УРГЕНТНО

Интервју на директорот на Државниот архив, д-р Емил Крстески во Утрински брифинг на каналот СлободнаТВ, по повод 70 годишнината од неговото формирање, 2 април 2021 година. или линк од ФБ