1200px-Logo_of_Sitel.svg

ДРЖАВНИТЕ АРХИВИ НА MАКЕДОНИЈА И БУГАРИЈА ПОДГОТВУВААТ ЗАЕДНИЧКА ЗБИРКА СО ДОКУМЕНТИ ЗА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Прилог од вестите на Сител 06.05.2021 г.

Најнови објави