електронски-флаер

Gëzuar Pashkët!

Arkivi Shtetëror ua uron festën më të madhe të krishterë Pashkët punonjësve dhe të gjithë besimtarëve të besimit ortodoks me dëshirë për shëndet dhe mirëqenie familjare.

флаер

Postimet e fundit

Gëzuar Pashkët!

Државниот архив им го честита најголемиот христијански празник Велигден на вработените и на сите верници

Zbulo me shume...