MA 27-28-2020logo

EXTENSION OF THE DEADLINE FOR SUBMISSION OF TEXTS FOR THE MAGAZINE ARCHIVIST MAGAZINE

Ве известуваме дека рокот за доставување на текстови за списанието „Македонски архивист“ е продолжен до 15 мај 2021 година. Ве покануваме вашите прилози за новиот двоброј 29-30 да ги доставите по електронска пошта (makedonski.arhivist@arhiv.gov.mk).

Ве молиме да се придржувате до упатството и терминот во врска со публикувањето во списанието.

Download:

Latest posts