MA 27-28-2020logo

ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА РОКОТ ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ТЕКСТОВИ ЗА СПИСАНИЕТО „МАКЕДОНСКИ АРХИВИСТ“

Ве известуваме дека рокот за доставување на текстови за списанието „Македонски архивист“ е продолжен до 15 мај 2021 година. Ве покануваме вашите прилози за новиот двоброј 29-30 да ги доставите по електронска пошта (makedonski.arhivist@arhiv.gov.mk).

Ве молиме да се придржувате до упатството и терминот во врска со публикувањето во списанието.

Превземете:

Најнови објави

Претставник на Државниот архив, м-р Вулнет Исени, учествуваше на меѓународна конференција посветена на историја на архивите во Општина Тузи, Република Црна Гора

Раководителот на одделението на Државниот архив од Куманово, м-р Вулнет Исени, учествуваше на V меѓународна

Дознај повеќе...
Движете нагоре