70 години Државен Архив на РСМ

70 години Државен Архив на РСМ

Настани и новини

image 6483441 4 1 scaled

Претставник на Државниот архив, м-р Вулнет Исени, учествуваше на меѓународна конференција посветена на историја на архивите во Општина Тузи, Република Црна Гора

Раководителот на одделението на Државниот архив од Куманово, м-р Вулнет Исени, учествуваше на V меѓународна конференција „Архивот и архивистиката во XX-XXI век на покана на

Дознај повеќе »
IMG dd47fbe8ec2593a5031faff9f0bb0201 V

Градење на дигитални мостови

Д-р Емил Крстески: „Меѓународниот ден на архивите го потенцира значењето на архивската професија во современото општество“ Денес архивите и архивистите низ светот го прославуваат 9

Дознај повеќе »
Движете нагоре

Со кликање на копчето “Се согласувам” или со продолжување на користење на веб-страната, се согласувате да зачуваме колачиња за да го подобриме Вашето корисничко искуство преку анализа на употребата на веб-страната, подобрување на навигацијата и прикажување на релевантна содржина.