70 vjet Arkivi Shtetëror i RMV

70 vjet Arkivi Shtetëror i RMV

Ngjarjet dhe lajmet

image 6483441 4 1 scaled

Përfaqësuesi i Arkivit Shtetëror, mr. Vullnet Iseni, mori pjesë në Konferencë Ndërkombëtare kushtuar historisë së arkivave në Komunën e Tuzit, Republika e Malit të Zi.

Раководителот на одделението на Државниот архив од Куманово, м-р Вулнет Исени, учествуваше на V меѓународна конференција „Архивот и архивистиката во XX-XXI век на покана на

Дознај повеќе »
IMG dd47fbe8ec2593a5031faff9f0bb0201 V

Градење на дигитални мостови

Д-р Емил Крстески: „Меѓународниот ден на архивите го потенцира значењето на архивската професија во современото општество“ Денес архивите и архивистите низ светот го прославуваат 9

Дознај повеќе »
Lëviz lart

Duke klikuar butonin "Pajtohem" ose duke vazhduar të përdorni Uebfaqen, ju pranoni të ruani cookies për të rritur përvojën tuaj të përdoruesit duke analizuar përdorimin e Uebfaqes, duke përmirësuar navigimin tuaj dhe duke shfaqur përmbajtjen përkatëse.