easter-card-with-eggs-on-red

Happy Easter!

Државниот архив им го честита големиот верски празник Велигден на сите православни христијани, со срдечни желби за добро здравје, среќа и благосостојба.  Духот на Велигден нека ве води кон нови почетоци и нови можности.

easter card with eggs on red

Latest posts

Happy Easter!

Државниот архив им го честита најголемиот христијански празник Велигден на вработените и на сите верници

Find out more...