easter-card-with-eggs-on-red

Gëzuar Pashkët!

Arkivi Shtetëror uron të gjithë të krishterët ortodoksë për festën e madhe fetare të Pashkëve, me urime të përzemërta për shëndet, fat dhe mirëqenie. Fryma e Pashkëve ju udhëzoftë drejt fillimeve dhe mundësive të reja.

easter card with eggs on red

Postimet e fundit

Gëzuar Pashkët!

Државниот архив им го честита најголемиот христијански празник Велигден на вработените и на сите верници

Zbulo me shume...