easter-card-with-eggs-on-red

Честит Велигден!

Државниот архив им го честита големиот верски празник Велигден на сите православни христијани, со срдечни желби за добро здравје, среќа и благосостојба.  Духот на Велигден нека ве води кон нови почетоци и нови можности.

easter card with eggs on red

Најнови објави