Logo na DARM

ОТВОРЕН ДЕН НА АРХИВИТЕ

На 1 август (сабота) 2015 година, од 18:00 до 22:00 часот вратите на Државниот архив на Република Македонија ќе бидат отворени за јавноста и сите заинтересирани посетители ќе можат да се запознаат со работата во Архивот, да ги разгледаат постојаните изложбени поставки, да купат некои од изданијата на Архивот со попуст од 30% и да го разгледаат новиот објект во кој е сместен Архивот.

Plakat

Најнови објави

Претставник на Државниот архив, м-р Вулнет Исени, учествуваше на меѓународна конференција посветена на историја на архивите во Општина Тузи, Република Црна Гора

Раководителот на одделението на Државниот архив од Куманово, м-р Вулнет Исени, учествуваше на V меѓународна

Дознај повеќе...
Движете нагоре