tom1del3UDBA

„Црните страници на УДБА“, втор дел

Државниот архив на Република Македонија во втората половина од 2017 година, го објави продолжението на едицијата „Црните страници на УДБА“, том 1, том 3, том 7-13.

Едицијата може да се види и да се купи во просториите на Државниот архив на РМ.

Најнови објави

Почитувани колешки и колеги од Државниот архив!Ви изразувам голема благодарност за соработката и за Вашата

Дознај повеќе...