profilnologoWEB

РЕНОВИРАЊЕ НА АРХИВОТ ВО ТЕТОВО

Во одделението на Државниот архив во Тетово интензивно се одвиваат градежни активности и реконструкција на ентериерот на зградата. Се очекува до средината на септември да се заокружи речиси целосното реновирање и доопремување на тетовскиот архив со што значително ќе се подобрат условите за работа.

Најнови објави

Претставник на Државниот архив, м-р Вулнет Исени, учествуваше на меѓународна конференција посветена на историја на архивите во Општина Тузи, Република Црна Гора

Раководителот на одделението на Државниот архив од Куманово, м-р Вулнет Исени, учествуваше на V меѓународна

Дознај повеќе...
Движете нагоре