saem logo

ПОКРАЈ САЕМСКИОТ ПОПУСТ – ЗА СЕКОЈА КУПЕНА КНИГА ОД ДРЖАВНИОТ АРХИВ – ДЕНЕСКА И УТРЕ СЕ ДОБИВА И ЕДНА КНИГА ГРАТИС

Најнови објави

Почитувани колешки и колеги од Државниот архив!Ви изразувам голема благодарност за соработката и за Вашата

Дознај повеќе...