321606145_477498057861900_8404721456965132156_n

ГОДИШНА НАГРАДА ЗА ДРЖАВНИОТ АРХИВ

🏆 Во Битола по 23-ти пат се одржа манифестацијата ,,Успешни битолчани”, на која посебно признание доби и Државниот архив. ,,Оваа награда Државниот архив ја доби заради своите активности и залагања за афирмација на нашата историја, култура и традиција, во земјава и во странство, за што значаен придонес има и Одделението на Државниот архив во Битола и нејзиниот раководител, Гоце Стојановски” – изјави директорот на Државниот архив, д-р Емил Крстески, кому му беше врачена оваа годишна награда.

321606145 477498057861900 8404721456965132156 n

3

Најнови објави