argument plus

Гостување на д-р Емил Крстески во “Аргумент плус”

Гостување на директорот на Државниот архив на Република Северна Македонија д-р Емил Крстески во емисијата Аргумент плус

Најнови објави

Почитувани колешки и колеги од Државниот архив!Ви изразувам голема благодарност за соработката и за Вашата

Дознај повеќе...