Maze Collage2

Информација на Австрискиот државен архив за посетата на д-р Емил Крстески

На следниот линк се наоѓа информацијата на Австрискиот државен архив за посетата на директорот на Државниот архив, д-р Емил Крстески, и средбата со д-р Хелмут Вонот, генерален директор на Австрискиот државен архив и д-р Томас Јуст, директор на Дворскиот, судскиот и државниот архив.

https://www.oesta.gv.at/?fbclid=IwAR0JRF7_ciOT4g7Kkv0XrnthZu305vfGkKWdyyTYPMsvVANEJrIUA0MoniE

Најнови објави

Почитувани колешки и колеги од Државниот архив!Ви изразувам голема благодарност за соработката и за Вашата

Дознај повеќе...