IMG-5f543e015609868c84f00666efe9f851-V

Потпишан договор за соработка со архивот на Босна и Херцеговина

Директорот на Државниот архив, д-р Емил Крстески и директорката на Архивот на Босна и Херцеговина, д-р Данијела Мрда, во Охрид потпишаа Договор за соработка, со кој идните заеднички активности, не само што добиваат правна рамка, туку се очекува тие да се интензивираат и да добијат нов квалитет.

IMG 5031a60ec10e568f0af9059dbd069f7e V

Најнови објави

Почитувани колешки и колеги од Државниот архив!Ви изразувам голема благодарност за соработката и за Вашата

Дознај повеќе...