kavad1

Изложба „Обединети сме посилни“

На 2 јули 2015 година, во 12 часот во Музеј – галеријата во Кавадарци, д-р Филип Петровски, директор на Државниот архив на Република Македонија, ја отвори изложбата „Обединети сме посилни“.

Изложбата е изработена по повод 70-годишнината од победата над фашизмот.

Најнови објави

Претставник на Државниот архив, м-р Вулнет Исени, учествуваше на меѓународна конференција посветена на историја на архивите во Општина Тузи, Република Црна Гора

Раководителот на одделението на Државниот архив од Куманово, м-р Вулнет Исени, учествуваше на V меѓународна

Дознај повеќе...
Движете нагоре