UDBAlogo

Промоција на едицијата „Црните страници на УДБА“ во Струмица

На 12.10.2016 година, во 12 часот, во домот на културата „Антон Панов“ во Струмица, Државниот архив на РМ ќе ја промовира едицијата „Црните страници на УДБА“. Ќе говорат Д-р Филип Петровски, и дел од уредниците на едицијата.

Најнови објави

Претставник на Државниот архив, м-р Вулнет Исени, учествуваше на меѓународна конференција посветена на историја на архивите во Општина Тузи, Република Црна Гора

Раководителот на одделението на Државниот архив од Куманово, м-р Вулнет Исени, учествуваше на V меѓународна

Дознај повеќе...
Движете нагоре