NOVOto-LOGO

Донесени одлуки по интерниот оглас бр.01/2018 год. во Државниот архив на Република Македонија

Директорот на Државниот архив на Република Македонија на ден 30.11.2018 година ги донесе следните одлуки за унапредување на административни службеници по Интерниот оглас бр. 01/2018 од 19.11.2018 година.

Превземете: Одлуки по интерен оглас бр. 01/2018

Најнови објави

Претставник на Државниот архив, м-р Вулнет Исени, учествуваше на меѓународна конференција посветена на историја на архивите во Општина Тузи, Република Црна Гора

Раководителот на одделението на Државниот архив од Куманово, м-р Вулнет Исени, учествуваше на V меѓународна

Дознај повеќе...
Движете нагоре