profilnologoWEB

ПРИЛЕПСКИОТ АРХИВ СЕ ПРОШИРУВА СО НОВ КАТ

Наскоро архивот во Прилеп ќе добие нов изглед. Со завршувањето на изградбата на новиот кат ќе се зголеми работниот простор, значително ќе се подобрат условите за работа, со што ќе се задоволат потребите и стандардите за нормално функционирање на еден современ архив.

Најнови објави

Претставник на Државниот архив, м-р Вулнет Исени, учествуваше на меѓународна конференција посветена на историја на архивите во Општина Тузи, Република Црна Гора

Раководителот на одделението на Државниот архив од Куманово, м-р Вулнет Исени, учествуваше на V меѓународна

Дознај повеќе...
Движете нагоре