MA 27-28-2020logo

ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ТЕКСТОВИ ЗА СПИСАНИЕТО „МАКЕДОНСКИ АРХИВИСТ“ БР. 29

Ве известуваме дека ја очекуваме Вашата соработка и Ве покануваме да доставите Ваши прилози за новиот, 29-ти број на списанието „Македонски архивист“.

Државниот архив Ве поканува до 25 декември 2020 година, по електронска пошта (makedonski.arhivist@arhiv.gov.mk) да го доставите Вашиот труд.

Ве молиме да се придржувате до упатствoтo и терминот во врска со публикувањето во списанието „Македонски архивист“.

Скопје, 4 ноември 2020 г.

Превземете:

Најнови објави

Претставник на Државниот архив, м-р Вулнет Исени, учествуваше на меѓународна конференција посветена на историја на архивите во Општина Тузи, Република Црна Гора

Раководителот на одделението на Државниот архив од Куманово, м-р Вулнет Исени, учествуваше на V меѓународна

Дознај повеќе...
Движете нагоре