International Council of Achives

Обраќање на г-дин Дејвид Фрикер

Кратко видео обраќање на г-дин Дејвид Фрикер, претседател на Меѓународниот Архивски совет по повод одбележување на 70 годишнината од постоењето на Државниот Архив на Република Северна Македонија.

Најнови објави

Почитувани колешки и колеги од Државниот архив!Ви изразувам голема благодарност за соработката и за Вашата

Дознај повеќе...