profilnologoWEB-p2a1cuej1no4y80mbptj8pti2jit3xcpkp51gz7mdc

Апел до граѓаните кои имаат историски документи да ги подарат во Државниот архив

Државниот архив на Република Северна Македонија со повик да се подаруваат документи!

Најнови објави