unnamed-1

„ИЗЛОЖБАТА ЗА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ – ЦЕНТРАЛЕН ДРЖАВЕН НАСТАН“

Директорот на Државниот архив, д-р Емил Крстески во „Утрински брифинг“ со новинарот Сашо Орданоски, зборуваше за значењето на неодамна отворената изложба „150 години од раѓањето на Гоце Делчев (1872-2022)“

unnamed 1

Најнови објави