unnamed

Презентирана изложбата „150 години од раѓањето на Гоце Делчев“

Регионалната ТВ Тера од Битола со прилог за отворањето на изложбата „150 години од раѓањето на Гоце Делчев“ во организација на Државниот архив.

Најнови објави