277442116_284291617195748_5163761435754608917_n-1

ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 2/2022 ГОД.

Интерен оглас бр. 2/2022 за унапредување на 2 (два) административни службеници во Државниот архив на Република Северна Македонија

Најнови објави

Заедничко интервју на директорот на Државниот архив на Турција д-р Угур Унал и директорот на Државниот архив на Северна Македонија м-р Христа Најданов за турската новинска агенција „Анадолу”.

Изложбата „Документи и фотографии за Македонија во Османлискиот период” беше отворена во соработка меѓу Претседателските

Дознај повеќе...