277442116_284291617195748_5163761435754608917_n-1

ДОКУМЕНТИ ЗА ОХРИД И МАКЕДОНИЈА ОД 16-ТИ ВЕК

Прилог во Дневникот на МТВ1 за значајни документи за Охрид и Македонија од 16-от век

https://play.mrt.com.mk/play/56963

Најнови објави