New Year's card

Среќни новогодишни и божикни празници!

Државниот архив на своите вработени, соработници и на сите граѓани им ги честита новогодишните и божикните празници. Новата 2023 година да ја дочекаме во добро здравје и со позитивни мисли за иднината!

CHESTITKA 2023 potpisi

Најнови објави