1

ВИДЕОИНТЕРВЈУ: Со заштита на архивскиот материјал ја зачувуваме историјата на државата и на народот

Раководителот на Секторот за заштита на архивски материјал во Државниот архив, Валентина Трајаноска во интервју за Слободна.тв говори за значењето на Државниот архив во општеството, можноста за подарување архивски материјали и за документарното богатство со кое располага.

Целото интервју може да го погледнете (најдолу) на линкот:

Најнови објави

Почитувани колешки и колеги од Државниот архив!Ви изразувам голема благодарност за соработката и за Вашата

Дознај повеќе...