CHESTITKA-Ramazan-1

Честит Рамазан Бајрам!

Државниот архив им го честита големиот верски празник Рамазан Бајрам на вработените и сите верници од исламска вероисповед со искрени желби за добро здравје и семејна благосостојба. Пораката на овој празник секогаш нека ги осветлува срцата на луѓето!

CHESTITKA Ramazan 1

Најнови објави

Почитувани колешки и колеги од Државниот архив!Ви изразувам голема благодарност за соработката и за Вашата

Дознај повеќе...