TV24 studio10-2

ГОСТУВАЊЕ НА Д-Р ЕМИЛ КРСТЕСКИ ВО “СТУДИО 10”

Гостување на директорот на Државниот архив на Република Северна Македонија д-р Емил Крстески во емисијата Студио 10, за Телевизија 24.

TV24 studio10 1
TV24 studio10 2

Најнови објави