Pokana_Debar-1913- (3)

Промоција на книгата „Дебарско-Охридско Септемвриско востание од 1913“ година од проф.д-р Музафер Бислими

ДРЖАВНИОТ АРХИВ И ОПШТИНА ДЕБАР

Ве покануваат на промоција на книгата: „ДЕБАРСКО-ОХРИДСКОТО СЕПТЕМВРИСКО ВОСТАНИЕ ОД 1913 ГОДИНА“ Српски документи. Предговор, избор, превод, редакција и коментари: проф. д-р Музафер Бислими

Настанот ќе се одржи на 3 октомври 2023 година (вторник) во 13:00 часот, во ресторанот „Пенестија“ (поранешно име „Венец“), ул. 8 Септември бр. 9, Дебар.

Pokana Debar 1913 3 1
Pokana Debar 1913 ALB 1

Најнови објави