F-_PromocijaSAEM_Pokani_Promocija-Jasmina-2024

Промоција на издание на Државниот архив на „Саемот на книгата“

Во организација на Државниот архив, утре на 19 април 2024 г., во 12 часот ќе биде промовирано изданието .Книга за меморија  Ученици и студенти Евреи од град Скопје (1920 – 1943) – д-р Јасмина Дамјановска, проф. д-р Ленина Жила, проф. д-р Александар Манојловски Промотор на изданието ќе биде проф.д-р Наташа Котлар. Промоцијата ќе се одржи во Промотивниот центар на „Саемот на книгата“ кој се одржува во „Арена СЦ „Борис Трајковски“ и во чии рамки Државниот архив има штанд преку кој ја претставува издавачката дејност. Ги покануваме сите заинтересирани да присуствуваат на промоцијата и на средба со авторите.

Најнови објави