1200px-Logo_of_Sitel.svg_-p6t6qy14rvysbgkgyq88a1fakobk4ju45xhnd3wg00

Скопската турска општина низ архивската документација на Државниот архив

Стручни лица од Државниот архив, д-р Јасмина Дамјановска и Воислав Цветковски на барање на телевизија Сител за утринската програма, презентираа архивска документација за Скопската турска општина.

Најнови објави