Arhivist_2021

Повик за доставување текстови за списанието „Македонски Архивист“ број 31-32

Ве известуваме дека ја очекуваме Вашата соработка и Ве покануваме да доставите Ваши прилози за новиот двоброј 31-32 на списанието „Македонски архивист“.

Државниот архив Ве поканува до 31 мај 2022 година, по електронска пошта (makedonski.arhivist@arhiv.gov.mk) да го доставите Вашиот труд.

Ве молиме да се придржувате до овие упатства и термини во врска со публикувањето во списанието „Македонски архивист“.

Превземете:

https://arhiv.mk/wp-content/uploads/2022/01/ПОВИК-2022.pdf

https://arhiv.mk/wp-content/uploads/2022/01/Упатство-2022.pdf

Најнови објави

Почитувани колешки и колеги од Државниот архив!Ви изразувам голема благодарност за соработката и за Вашата

Дознај повеќе...