Arhivist_2021

THIRRJE PËR DORËZIM TË TEKSTEVE PËR REVISTËN,, ARKIVISTI I MAQEDONISË,, NUMËR 31-32

Ju njoftojmë se presim bashkëpunimin tuaj dhe ju ftojmë të paraqisni artikujt tuaj për numrin e ri të dyfishtë 31-32 të revistës "Arkivisti i Maqedonisë".

Arkivi shtetëror ju fton deri më 31 maj 2022, me e-mailmakedonski.arhivist@arhiv.gov.mk) të dorëzoni punimin tuaj.

Ju lutemi t'u përmbaheni këtyre udhëzimeve dhe kushteve në lidhje me botimin në revistën "Arkivisti i Maqedonisë".

Shkarko:

https://arhiv.mk/wp-content/uploads/2022/01/ПОВИК-2022.pdf

https://arhiv.mk/wp-content/uploads/2022/01/Упатство-2022.pdf

Postimet e fundit