277442116_284291617195748_5163761435754608917_n-1

ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 1/2022 ГОД.

Интерен оглас бр. 1/2022 год. за унапредување на 15 (петнаесет) административни службеници во Државниот архив на Република Северна Македонија

Најнови објави