IAW-2022-

ИЗЛОЖБА ВО РАМКИТЕ НА МЕЃУНАРОДНАТА НЕДЕЛА НА АРХИВИТЕ 6-10 ЈУНИ 2022

Во рамките на Меѓународната недела на архивите, во фоајето на Домот на културата „Илинден“ – Демир Хисар, Државниот архив ја постави изложбата „150 години од раѓањето на Гоце Делчев (1872 – 2022). Изложбата ќе биде отворена за сите посетители од 6 до 9 јуни 2022 година.

285588279 974796963212801 6711287728317437164 n
285561192 3985169981607822 3863015163867326623 n
285634130 425349042500656 3933026000284811325 n
285620649 1087443431838455 6252402941246076895 n

Најнови објави