30 = NASLOV

EKSPOZITA - 30 VITE SHTET I PAVARUR

      Arkivi Shtetëror shënon 30 vjetorin jubilar të pavarësisë sonë me një ekspozitë të titulluar "30 VITE SHTET I PAVARUR". Ekspozita përbëhet nga 9 pankarta,në të cilat paraqiten dokumentet më të rëndësishme, fotografi, personalitete dhe ngjarje në periudhën nga sovraniteti 1991 e deri më sot. Ekspozita do të shfaqet më 8 shtator (e mërkurë) në shëtitoren e re në Kej, 13 Nëntori (në anën e kundërt të Muzeut Arkeologjik) nga ora 10 deri në orën 18.

Postimet e fundit

Lëviz lart