FB_IMG_1631091951661

EKSPOZITA - 30 VJET PAVARSI

Me rastin e 8 Shtatorit - Ditës së Pavarësisë, Arkivi Shtetëror përgatiti një ekspozitë me dokumente origjinale dhe fotografi të disa prej ngjarjeve më të rëndësishme historike që kanë ndodhur që nga pavarësia deri më sod. Ekspozita, e hapur nga drejtori, Dr. Emil Krsteski, përmban 10 panele dhe është vendosur në Kejin "13 Nëntori", në afërsi të Urës së Gurit.

Postimet e fundit

Lëviz lart