315840507_445066791118229_1772002581220431822_n

FONDI PËR BORIS TRAJKOVSKIN PO PASUROHET

Drejtori i Arkivit Shtetëror, dr. Emil Krsteski, realizoi takim me Vilma Trajkovskën, bashkëshorten e ish-presidentit, Boris Trajkovski me të cilën bashkëbiseduan për mundësinë e dhurimit të dokumenteve dhe fotografive të tij private, të cilat do ta pasuronin dhe plotësonin fondin arkivor të ish-presidentit që e posedon Arkivi Shtetërorë.

Në takim u theksua ideja për organizimin e ekspozitës dhe botimin e një katalogu që do të përkujtonte veprimtarinë politike të presidentit Boris Trajkovski i cili do të realizohej në bashkëpunim me Fondacionin që mban emrin e tij.

315840507 445066791118229 1772002581220431822 n
315869394 445066831118225 4632988127014358197 n

Postimet e fundit