4

Vizitë në Arkivin Shtetëror nga ambasadori britanik Metju Loson

Në Arkivin Shtetëror në vizitë ishte ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar dhe Irlandës së Veriut, N.E. Metju Loson, gjatë vizitës zhvilluan një takim pune me drejtorin m-r. Hrista Najdanov. Në takim, drejtori falënderoi për mbështetjen e plotë që jep ambasada në drejtim të zhvillimit të veprimtarisë arkivore. Pak kohë më parë, Arkivi Shtetëror mori një donacion britanik me pajisje dhe materiale për Njësinë e konservimit dhe restaurimit të materialit arkivor, të cilin e vizitoi ambasadori dhe gjatë vizitës iu prezantuan rezultatet e procesit të punës. Mbrojtja e dokumentacionit arkivor mundëson kohëzgjatjen dhe ruajtjen e tij në interes të hulumtuesve.

1
2
3

Postimet e fundit

Gëzuar Pashkët!

Државниот архив им го честита најголемиот христијански празник Велигден на вработените и на сите верници

Zbulo me shume...